Πρώτα συγκεντρωτικά από Κύπρο

Μιλήσαμε για θρίλερ αλλά όχι και έτσι... άλλα διαβάζεις στο ένα σάιτ και άλλα στο άλλο. Τι να πιστέψουμε κι εμείς;

Λέμε να πιστέψουμε το Φιλελεύθερο, γιατί συμφωνεί με όσα ακούμε από τον τηλεοπτικό 902 στην Ελλάδα... Τα άλλα κανάλια δείχνουν χιόνια, ποδόσφαιρο, Μαμαλάκη και οτιδήποτε άλλο εκτός από το τι γίνεται στην Κύπρο...

Λοιπόν, σύμφωνα με την τελευταία επίσκεψη στο σάιτ του Φιλελεύθερου έχουμε τα εξής:



Λευκωσία: Η καταμέτρηση των ψήφων στις σημερινές προεδρικές εκλογές έφερε τη μεγάλη ανατροπή, με τον Ιωάννη Κασουλίδη να περνά, μέχρι στιγμής, στο δεύτερο γύρο, με μικρή διαφορά από το δεύτερο Δημήτρη Χριστόφια. Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος μένει εκτός της εκλογικής αναμέτρησης του δευτέρου γύρου την ερχόμενη Κυριακή. Με καταμετρημένο το 98% των ψήφων και με μη αναστρέψιμο το αποτέλεσμα, τα ποσοστά των τριών κυριοτέρων διεκδικητών της προεδρίας είναι:


Ιωάννης Κασουλίδης 33,48%
Δημήτρης Χριστόφιας 33,30%
Τάσσος Παπαδόπουλος 31,80%

Ήδη, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, εξέφρασε σιγουριά ότι ο Ιωάννης Κασουλίδης θα βρίσκεται στο δεύτερο γύρο των εκλογών και συνέστησε στους οπαδούς του κ. Κασουλίδη ψυχραιμία.

Απηύθυνε επίσης έκκληση για σεβασμό προς όλους τους πολίτες και κάλεσε τους υποστηρικτές του κυρίου Κασουλίδη να συμπεριφερθούν με ευρωπαϊκό τρόπο και συμπεριφορά όπως και ο υποψήφιος τους που έχει ευρωπαϊκό πρόσωπο και σύγχρονη άποψη.

Ο κ. Νεοφύτου υπέδειξε ότι οι εκλογές θα κριθούν στις 24 Φεβρουαρίου και ότι υπάρχει και η 25η Φεβρουαρίου.


Δεν θα υπάρχουν, είπε, χαμένοι σε αυτές τις εκλογές και πρέπει ενωμένοι να δώσουμε τη μάχη.

______________

Το ρεπορτάζ αυτό ταιριάζει με τους πανηγυρισμούς των οπαδών του ΑΚΕΛ που είδαμε στην τηλεόραση (σταθμός 902) για είσοδο στο δεύτερο γύρο του Δημήτρη Χριστόφια.

Η δική μας χαρά είναι μεγάλη και κρατάμε "κόμπο" τη σημερινή του δήλωση μπροστά στην κάλπη:

«Θέλω να πιστεύω», είπε, «ότι είναι η τελευταία φορά που ψηφίζουμε σε προεδρικές εκλογές και απέναντί μας είναι μουντός ο Πενταδάκτυλος και θλιμμένος. Στόχος μας είναι στις επόμενες εκλογές ο Πενταδάκτυλος να χαμογελά. Στόχος μας είναι να επανενώσουμε αυτό το δύσμοιρο τόπο και αυτό τον περήφανο λαό».

ΠΗΓΗ Φιλελεύθερος

Από το στόμα του και στο ... αυτί των δυνατών της γης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας