Πνευματικά Δικαιώματα


Το HOMA EDUCANDUS έχει ως βασική αρχή του να σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα όπως ακριβώς επιβάλλει η κείμενη νομοθεσία της χώρας μας. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την ανάρτηση υλικού που ανήκει σε άλλους * και πάντα αναφέρουμε την πηγή προέλευσης.

Παρακαλούμε τον ίδιο σεβασμό να δείξουν και οι επισκέπτες του δικού μας χώρου για όποιο πρωτότυπο υλικό συναντήσουν στις σελίδες μας. Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν είμαστε «μυγιάγγιχτοι». Χαρά μας θα είναι αν αναδημοσιεύσετε το υλικό μας, αρκεί βεβαίως να αναφέρετε την πηγή:

http://educandus.blogspot.com/

Ή όποιου άλλου blog συνεργαζόμενου μαζί μας δανειστήκατε υλικό του. Και σε επώνυμα άρθρα και τον συγγραφέα.

Αν παρά τις προθέσεις μας, διαπιστώσετε πως θίγουμε πνευματικά δικαιώματα που σας ανήκουν, παρακαλούμε άμεσα να μας ενημερώσετε στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα:


Και το ταχύτερο δυνατόν θα προβούμε στις δέουσες ενέργειες.

Στην ίδια διεύθυνση σας παρακαλούμε να μας αποστέλλετε και όποια άλλη παρατήρηση ή παράπονο. Θεωρούμε εκ των ων ουκ άνευ το σεβασμό στα δικαιώματα των άλλων και την πιστή τήρηση των υποχρεώσεών μας όχι μόνο στα πλαίσια που επιτάσσουν οι νόμοι αλλά και σύμφωνα με τους αυτονόητους κώδικες δεοντολογίας μεταξύ πολιτισμένων ανθρώπων. Μη διστάσετε λοιπόν να μας ενημερώσετε για οποιοδήποτε παράπονο έχετε. Και να είστε σίγουροι ότι εκ μέρους μας θα καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή του.



Μετά τιμής

Η υπεύθυνη του χώρου

Μαρία Λαμπρίδου




  • * ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Πληροφορίες για τα πνευματικά δικαιώματα μπορεί κανείς να βρει εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας