Άρχισαν τα όργανα στη Χαριλάου Τρικούπη

Και όπως τα λέγαμε παραπάνω, άρχισαν τα ... όργανα στη Χαριλάου Τρικούπη:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

«Η επόμενη μέρα απαιτεί τεράστιες μεταρρυθμίσεις» υπογράμμισε η Αννα Διαμαντοπούλου. Δεν έκρυψε ότι το αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ είναι αρνητικό και ανέφερε ότι «υπάρχουν ευθύνες, συλλογικές και ατομικές». «Είναι δύσκολη στιγμή για την παράταξη» προσέθεσε, τονίζοντας: «Ο αρχηγός κάθε κόμματος έχει την ευθύνη για την αναμέτρηση. Η αντικατάσταση ενός προσώπου έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι δεν είναι η καλύτερη λύση».

ΣΧΟΛΙΟ

Τι να κρύψεις Αννούλα; Κρύβονται τέτοια πράγματα; Όσο για τον αρχηγό, κάτσε να δούμε αν θα λες κι αύριο τα ίδια...


«Αποδοκιμάστηκε η πολιτική μας» υπογράμμισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι «δεν είναι της στιγμής να θέσουμε θέμα ηγεσίας».

Και ποιας στιγμής είναι;


«Με σοκάρουν και με θλίβουν τα αποτελέσματα» παραδέχτηκε ο Τηλέμαχος Χυτήρης.

Άντε να μιλήσει ειλικρινά και ένας άνθρωπος...


«Το ΠΑΣΟΚ από αύριο θα αγωνίζεται. Θα προχωρήσουμε στην επανίδρυσή μας» τόνισε ο Μίμης Ανδρουλάκης.

Για δες σκασίλα ο Μίμης για το ΠΑΣΟΚ!!! Ποιος να του το ΄λεγε πριν μερικά χρόνια... Αλλά Μιμάκο, η επανίδρυση είναι κλεμμένο σύνθημα και άσε που δεν πιάνει πια.


«Κανένας στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα» επισήμανε η Μιλένα Αποστολάκη, εκτιμώντας ωστόσο ότι οι πολίτες έστειλαν και στη ΝΔ «ένα ηχηρό μήνυμα».

Και πολλοί άλλοι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι τόσον καιρό από τα τερτίπια του ΠΑΣΟΚ. Τα ξέχασες κυρία Μιλένα τι μας έλεγες στις Γ. Σ. της ΔΟΕ; Τότε που ερχόσουν ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σημίτη; Που εμείς φωνάζαμε για το δίκιο μας κι εσύ ατάραχη υπερασπιζόσουν τον εκσυγχρονισμό και την αξιολόγηση; Όσο για το μήνυμα του λαού, το μόνο που ενδιαφέρει, Μιλενάκι, είναι πως δίνει στη Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση. Τα άλλα είναι παντελώς αδιάφορα.


«Η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ τις έχασε. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα αίτια της ήττας» σημείωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Το σωστό να λέγεται, Κωστάκη. Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα μαγειρέματα... Άντε βρε, μπας και ανοίξει και ο δικός σου δρόμος προς την κορυφή!!!

«Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να προβάλει περισσότερο τη διαφορετικότητά του. Έπρεπε να υπάρχει ένα καθαρό μήνυμα» υποστήριξε από την πλευρά της η Μαρία Δαμανάκη.

Εδώ ... εδώ τι; Αφού τα ξέχασε η ίδια τα νιάτα της, εμείς να τα θυμηθούμε; Α, ρε Μαρία. Και κάποτε πίναμε νερό στο όνομά σου.

Για «πύρρειο» νίκη της ΝΔ έκανε λόγο ο Γιάννος Παπαντωνίου. Μίλησε ακόμη για έλλειψη αξιόπιστου προγραμματικού λόγου από το ΠΑΣΟΚ. «Το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να πείσει» σημείωσε, κάνοντας λόγο για πολύ σοβαρή πολιτική αποτυχία.

Πύρρειο, ξεπύρρειο, αυτοί αύριο θα είναι και πάλι κυβέρνηση. Αν εσείς ήσασταν στη θέση τους, θα θυμόσουν, Γιάννο, τον Πύρρο; Ή θα άρχιζες αμέσως τους λογαριασμούς να μας ξεζουμίσεις; Να συνεχίσεις το έργο που δεν πρόλαβες; Αλλά κι έτσι, πάλι κερδισμένος είσαι. Τι υπουργός τι αρχηγός; Μπορεί και πρωθυπουργός...

Α! απογοητεύτηκα. Αυτοί δε βάζουν μυαλό με τίποτα. Να ελπίζουμε στη βάση του ΠΑΣΟΚ ή η δάφνη κατεμαράνθη οριστικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας