Μεγάλη Συναυλία Πολυφωνικού Τραγουδιού - Σάββατο, 7 Ιουνίου.

9η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ



Σάββατο 7 Ιουνίου, 9 μ.μ.,

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

οι φωνές της πέτρας σμίγουν για να ταξιδέψουν σαν πουλιά
Ήπειρος, Βαλκάνια, Μεσόγειος, Καύκασος


Πλησιάζει η ώρα που θα βρεθούμε στη μεγάλη γιορτή της Πολυφωνίας, όπως ήδη έχουμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση:

7 Ιουνίου, Μεγάλη Συναυλία Πολυφωνικού Τραγουδιού - Θέατρο Πέτρας

Συμπληρώνουμε με ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, όπως δημοσιεύτηκαν στο φόρουμ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ:


και οι SELINICA σε βλάχικα πολυφωνικά τραγούδια στην ΠΕΤΡΑ!


Οι συμμετοχές, πέρα από αυτές που υπάρχουν ήδη στην αφίσα της συναυλίας στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, διαρκώς πληθαίνουν. Παράλληλα πληθαίνουν οι συμμετοχές πολυφωνικών ομίλων που για πρώτη φορά συμμετέχουν σε ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ στην Αθήνα. Με τη συγκεκριμένη συμμετοχή πληθαίνουν και τα είδη πολυφωνικού τραγουδιού που θα χαρούν οι θεατές της φετινής συναυλίας. Ο πολυφωνικός όμιλος από το χωριό SELINICA, χωριό κοντά στην Αυλώνα, συμμετέχει για πρώτη φορά σε συναυλία μας στην ΠΕΤΡΑ. Βλάχικος πολυφωνικός όμιλος που θα τραγουδήσει βλαχόφωνα πολυφωνικά τραγούδια, δείγματα της τόσο σημαντικής και μελισματικής βλάχικης πολυφωνικής παράδοσης. Ανάμεσά τους ένας 80χρονος εκπληκτικός τραγουδιστής. Την Τετάρτη θα παρακολουθήσουμε την πρόβα τους. Και οι νέες συμμετοχές διαρκώς πληθαίνουν!

Απ: 7 Ιουνίου, η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Πρόβα στο χώρο του ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΤΡΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το βράδυ. Μια καθιερωμένη πρόβα του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ που συμμετέχει με ένα τραγούδι στη συναυλία του Σαββάτου. Οι πρόβες αυτές συχνά γεννούν ωραίες ιδέες που σαν εκπλήξεις παρουσιάζονται στη διάρκεια των συναυλιών.



η ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ στην ΠΕΤΡΑ φέτος!


μερικές από τις συμμετοχές στη ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ φαίνονται στην αφίσα της συναυλίας. μερικές μόνο! κάθε χρόνο το πρόγραμμα έχει απρόοπτες συμμετοχές. κάποιες ούτε φέτος θα τις προαναγγείλουμε-τυχεροί όσοι το ερχόμενο σαββατο θα ανηφορίσουν στην ΠΕΤΡΑ! κάποιες όμως θα τις προαναγγείλουμε για να μην τις χάσετε με τίποτε! ανάμεσά τους ένας από τους καλύτερους νεανικούς πολυφωνικούς ομίλους που έχουμε ακοιύσει τα τελευταία χρόνια: η ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ. νέοι απόδημοι από το ομώνυμο χωριό του νομού Ιωαννίνων εδώ και λίγα χρόνια συγκρότησαν πολυφωνικό όμιλο με εξαιρετική παρουσία. όταν φτιάχναμε την αφίσα τα τηλέφωνά τους δεν απάνταγαν. η επειδή μας ήταν λίγο μακριά, στην Κίνα! σήμερα επιτέλους μιλήσαμε και τα τραγούδια που διάλεξαν να πούνε στην Πέτρα είναι ένα κι ένα! αδημονούμε!

____________________

  • προπώληση εισιτηρίων:


- δισκοπωλείο ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ, Ακαδημίας 57- βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Ασκληπιού 3
πληροφορίες, επικοινωνία στα


http://www.polyphonic.gr/ (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)


http://polyphonic.forumotion.com/ (ΦΟΡΟΥΜ)


www.myspace.com/polyphonicfestival (ΗΧΟΘΗΚΗ)

και στο 21033101919
_____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας