Αγωγή σε blog για συκοφαντία και διεκδίκηση 1 εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση!

Την είδηση τη διαβάσαμε εδώ:



http://fimotro.blogspot.com/2011/03/blog-fimotro_458.html


Πρωτοφανής συμπαράσταση από τους bloggers υπερ ενός 'συναδέλφου'...


Το MEGA κατέθεσε αγωγή εναντίον του fimotro, επειδή 'τόλμησε' να κάνει ψηφοφορία για το ποιός είναι ο MEGAλύτερος κυβερνητικός παπαγάλος... του δελτίου ειδήσεων του MEGA, ζητώντας του 1εκ ευρώ (και με αυτά όμως δεν σώζετε το συγκρότημα που έχει ζημιές άνω των 60 εκ. ευρώ μόνο για το 2010) Η πράξη του MEGA ανοίγει του ασκούς του Αιώλου για το διαδίκτυο και τους λοιπούς που θα επιδιώξουν από εδώ και στο εξής τη 'φίμωση' κάθε ελεύθερης φωνής, όποια και αν είναι αυτή. Η 'νομιμοποίηση' της δαιμονοποιήσης των blogs από τον MEGAλύτερο 'νταβατζή' θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις.. Η 'μάχη' ξεκίνησε και οι bloggers έχουν λάβει θέση. Ενδεικτικά για τη συμπαράσταση στο fimotro έχουν γραφτεί τα εξής:


http://neg-news.blogspot.com/2011/03/meg.html http://cholomontas.blogspot.com/2011/03/blog-post_5120.html http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/mega-blog.html http://attikanea.blogspot.com/2011/03/blog-fimotro.html http://greki-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_3282.html


Δεν έχω ξαναδιαβάσει το blog fimotro. Ούτε και την επίμαχη ανάρτηση που οδήγησε σε αγωγή.


Τηλεόραση όμως βλέπω. Όπως όλοι μας.


Και είναι πολλές οι φορές που αισθάνομαι την ανάγκη να βουτήξω ένα τασάκι ή ό,τι άλλο αντικείμενο και να το εκσφενδονίσω στην οθόνη. Ειδικά αυτό μου συμβαίνει την ώρα του δελτίου ειδήσεων.


Κι όχι μόνο σε ένα κανάλι...


Γιατί αισθάνομαι πως με δουλεύουν. Πως προσπαθούν να μου κάνουν το μυαλό κουρκούτι. Και να περάσουν ανώδυνα τα διάφορα μέτρα σε βάρος μου και σε βάρος του λαού μας.


Να δεχθώ εγώ τη μείωση μισθού. Να δεχθώ να φυτοζωώ. Γιατί το λέει ο χι κύριος ή η ψι κυρία που παίρνει τον παχυλότατο μισθό που παίρνουν ακόμη οι μεγαλοδημοσιογράφοι της χώρας. Την ώρα που όλοι οι άλλοι δεν έχουμε να ζήσουμε.


Δεν ξέρω λοιπόν και δεν μπαίνω στην ουσία της συγκεκριμένης αγωγής. Γιατί είναι πιο ουσιαστικό αυτό που αποκομίζουμε όλοι μας από το ρόλο των καναλιών.


Των καναλιών που ανήκουν σε διάφορους χλιδάτους και γενικά ανθρώπους της ... αγοράς!!!!! Και έχουν τους χρυσοπληρωμένους τους λακέδες να κάνουν πλύση εγκεφάλου στο λαουτζίκο να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι για να αλλάξουν οι ... αγορές τη στάση τους προς την Ελλάδα!


Όλα για τον κόσμο της αγοράς. Και για μας τίποτε. Μέχρι πότε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας