Από τη θεωρία για το αεροβόλο, περάσαν στη θεωρία για μπαλωθιές του Αγίου Διονυσίου!!!

Δεν απορώ που το άκουσα, απορώ που μου έκανε εντύπωση. Κι απορώ που εξακολουθώ να ανοίγω το χαζοκούτι.

Είπα κι εγώ να χαλαρώσω λιγάκι στον καναπέ και διέπραξα το λάθος να ανοίξω και την τηλεόραση. ANT1 και εκπομπή ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.

Στην αρχή πέτυχα έναν εκπρόσωπο της γραμματείας του ΠΑΜΕ που έδινε συνέντευξη για τον πυροβολισμό του μαθητή στο Περιστέρι. Ακολούθησε ένα ρεπορτάζ από τους δρόμους της Αθήνας όπου γίνεται και πάλι κόλαση. Κατάληψη της Νομικής εκ νέου από κουκουλοφόρους, νέες μολότοφ ενάντια στο δέντρο του Συντάγματος (όχι, δε θα χρειαστεί να το ξαναστήσει ο κ. Κακλαμάνης, γλίτωσε αυτή τη φορά), κάψιμο αυτοκινήτου χρηματαποστολής, και φυσικά διμοιρίες ΜΑΤ παντού και δακρυγόνα ακόμη πιο παντού. Νύχτα της Βαλπούργης κανονικά και με το Νόμο, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Στη συνέχεια έβγαλαν στον αέρα μια μάνα από το Περιστέρι, καταπληκτική μάνα, με λόγο και οντότητα. Και η δική της κόρη ήταν χτες εκεί που έπεσαν οι πυροβολισμοί. Κάθετη όμως η μάνα. "Εμείς δε θα μαζέψουμε τα παιδιά μας από τους δρόμους. Κι ας πυροβολούν και ας προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν κι εμάς και τα παιδιά μας."

Και τότε, τότε ακριβώς, πετιέται ένας από το πάνελ και τι λέει;

Προσπαθώντας να εξηγήσει την ανεξήγητη στάση της αστυνομίας να φτάσει στον τόπο της νέας επίθεσης δεκατρείς ολόκληρες ώρες μετά τους πυροβολισμούς, μας σέρβιρε τη νέα θεωρία για τις μπαλωθιές!!! Ήταν, είπε, του αγίου Διονυσίου χτες, και μπορεί να έριξε κάποιος τυχαίους πυροβολισμούς για να γιορτάσει!!!

Τι άλλο θα ακούσουμε;;; Μετά τη θεωρία του αεροβόλου που καταρρίφθηκε μόλις οι γιατροί έβγαλαν το βλήμα από το χέρι του παιδιού και διαπιστώθηκε πως ήταν κανονικότατο βλήμα από πυροβόλο, έρχονται τώρα να μας πουλήσουν καινούρια παραμύθια για μπαλωθιές του Αγίου Διονυσίου!!!!!!!! Πάλι καλά που πλησιάζουν Χριστούγεννα και όχι Πάσχα, γιατί θα μας φλόμωναν και με παραμύθια για στράκα στρούκες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας