Ο ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ

Ο Πετρολούκας Χαλκιάς στην ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ



Πέμπτη 29 Νοεμβρίου

ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ Ήπειρος

Μοιρολόγια, σκάροι, μπεράτης, οσμαντάκας και βαρείς πωγωνίσιοι με τον κορυφαίο του ηπειρώτικου κλαρίνου, τον ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑ ΧΑΛΚΙΑ και την ηπειρώτικη ζυγιά του. Μια σπάνια, μοναδική και ίσως ανεπανάληπτη ευκαιρία να χαρούμε έναν κορυφαίο σε συνθήκες που να τιμούν την τέχνη του αντάξιά της. Όπως ο ίδιος μας είπε κάποτε "στην ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ παίζω ολόκληρα, με όλα μου τα σόλα ακέραια, είναι σαν να πηγαίνεις στο χασάπη και να ζητάς μια μερίδα όλο κρέας, χωρίς κόκαλα και ξύγκια, καθαρό κρέας. Μόνο εδώ φυσάω τόσο πολύ"...!!!


Παρασκευή 30 Νοεμβρίου

ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, LAMIA BEDIOUI Μεσόγειος, μια θάλασσα Ανατολής και Δύσης

Ένας μαγικός πλους σε όλες τις μουσικές όχθες της Μεσογείου. Λιβανέζικοι ύμνοι, αραβικά τραγούδια του έρωτα, μικρασιάτικα, σεφαραδίτικα, γκρεκάνικα, fados, τραγούδια της Piaf. Δύο εξαίρετες ερμηνεύτριες προερχόμενες από τις δύο αντικρινές όχθες της Μεσογείου σε μια υποσχετική σύμπραξη.

Σάββατο1 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΥΤΣΑΝΗ, ΧΛΩΜΟ Ατόφια και αθησαύριστα πολυφωνικά τραγούδια

Άντρες από το Χλωμό, γυναίκες από την Πολύτσανη, ένας όμιλος που τραγουδά πολυφωνικά με τρόπο ατόφιο και αυθεντικό αποκαλύπτοντας τον ανεξάντλητο και άγνωρο πλούτο της ηπειρώτικης πολυφωνίας στην απέκει πλαυρά των συνόρων. Για πρώτη φορά σε μουσική σκηνή, σπάνια κορυφαία στιγμή που κανείς φίλος του πολυφωνικού τραγουδιού δεν πρέπει να χάσει...

κρατήσεις: 2109270628, ώρα έναρξης καθημερινές 10 μμ αυστηρά, Παρασκευή & Σάββατο 10:30 μμ χαλαρά

Μουσική σκηνή ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας