Άρτι Αφιχθέντα

Καθιερώσαμε μια ξέχωρη σελίδα για τα ΑΡΤΙ ΑΦΙΧΘΕΝΤΑ ώστε να διευκολύνουμε την ενημέρωση των επισκεπτών μας ως προς τις νέες δημοσιεύσεις στα blogs που συνεργάζονται με το HOMA EDUCANDUS. Εδώ θα βρίσκετε ό,τι καινούριο και ενδιαφέρον υπάρχει σε όλο το δικό μας Blog o Πέλαγος:


ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ, ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΕΣ, ΦΩΤΟΝΕΡΟΠΕΤΡΑ και στο νέο blog ΑΤΑΞΙΕΣ. (μην πάει ο νους σας αλλού... λογοπαίγνιο στη λέξη τάξη είναι και η θεματική του blog αφορά παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά ζητήματα και μόνο...).


  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗ
  1. ΒΙΝΤΕΟ "Η φιλοσοφική θεώρηση του θανάτου" Ολόκληρη η περίφημη ομιλία του Δημήτρη Λιαντίνη.
  2. ΒΙΝΤΕΟ "Βιογραφία του Δημήτρη Λιαντίνη" Προσπαθήσαμε με συνοπτικό τρόπο να δώσουμε τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής του και να παρουσιάσουμε όλα τα βιβλία του. Διάρκεια 10 λεπτά και κάτι... Αργεί λίγο να φορτώσει λόγω μεγέθους αλλά αξίζει (έτσι θέλουμε να πιστεύουμε) να δείξετε τη δέουσα υπομονή.
  3. ΝΕΟ Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε ο Δάσκαλος... (Σκέψεις με αφορμή την επικαιρότητα των πυρκαγιών και των εκλογών)



  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  1. ΝΕΟ Πολιτιστικό Φθινόπωρο (πολιτιστικές προτάσεις από τον Captain - Nemos.)



  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ
  1. ΝΕΟ Οι φωτιές καίνε και την ψυχή (Συμβουλές ψυχολόγων προς τους γονείς των παιδιών που έζησαν τον πύρινο εφιάλτη είτε ζωντανά είτε ακόμη και από την τηλεόραση.)

  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  1. Το πλοίο θα σαλπάρει Φωτοαφιέρωμα σε καράβια της Ακτοπλοΐας που τις επόμενες μέρες θα μας ταξιδέψουν στο Αιγαίο.
  2. Ένα καταπληκτικό blog
  3. Καλημέρα από Αστυπάλαια
  4. Το πλοίο θα σαλπάρει και πάλι
  5. Αναμνήσεις από Αστυπάλαια
  6. NEO Ματιές σε όσα ζήσαμε (άρθρο της Διώνης για την Αστυπάλαια)
  • ΒΙΝΤΕΟ
  1. Το κάστρο της Αστροπαλιάς (τραγουδά η Ελένη Τσαλιγοπούλου)



ΑΡΧΕΙΟ



Ένας άλλος τρόπος αναζήτησης δημοσιεύσεων είναι μέσα από το ΑΡΧΕΙΟ του κάθε blog. Κάνοντας επίσης κλικ στον τίτλο του blog μπορείτε να δείτε την τελευταία δημοσίευση που υπάρχει σ' αυτό.



Τονίζουμε ότι η αναζήτηση από το αρχείο είναι ο κυριότερος τρόπος για να δείτε τις δημοσιεύσεις του βασικού μας blog, του HOMA EDUCANDUS. Στα ΑΡΤΙ ΑΦΙΧΘΕΝΤΑ θα καταχωρούνται κυρίως οι δημοσιεύσεις των άλλων blogs που συνεργάζονται μαζί μας και όχι οι δημοσιεύσεις του HOMA EDUCANDUS.



Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι τα πιο σημαντικά θέματα των άλλων blogs θα αναδημοσιεύονται και στο HOMA EDUCANDUS. Ένας λόγος παραπάνω, να ρίχνετε πάντα μια ματιά και στα ΑΜΠΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ που θα τα βρείτε δεξιά και κάτω...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας