Ο Λιαντίνης αποκτά επιτέλους official siteΉταν καιρός. Ο μεγάλος στοχαστής Δημήτρης Λιαντίνης να αποκτήσει επίσημο χώρο στο διαδίκτυο.

Αυτή την πληροφορία λάβαμε από έγκυρη πηγή και εξυπακούεται πως αισθανθήκαμε βαθύτατη ικανοποίηση.

Από τη στιγμή που η ελληνική δικαιοσύνη ήρε το εμπόδιο της παράνομης χρήσης από τρίτους του ονόματος του Δημήτρη Λιαντίνη ως domain, άνοιξε ο δρόμος για τους νόμιμους εκπροσώπους του να δημιουργήσουν χώρο στο διαδίκτυο αφιερωμένο στο δημιουργό και στο έργο του.

Εννοείται πως τη διαχείριση αυτού του χώρου θα έχουν αποκλειστικά οι εκ του νόμου δικαιούμενοι. Official site του Δημήτρη Λιαντίνη λοιπόν. Όχι μαϊμούδες, που λέει ο λαός για τις φτηνές απομιμήσεις.

Τη μορφή που θα λάβει ο χώρος δεν τη γνωρίζουμε ακόμη. Σίγουρα όμως θα είναι υψηλής αισθητικής και ύφους που θα αρμόζει σε έναν Λιαντίνη.

Εμείς, ως Homa Educandus, θα κάνουμε ό,τι μας ζητηθεί για να υποστηρίξουμε το νέο χώρο και πιστεύουμε πως το ίδιο ακριβώς θα κάνουν και όσοι άλλοι αγαπούν το Λιαντίνη και θαυμάζουν το έργο του.

Γιατί στο Λιαντίνη αξίζει το καλύτερο και γιατί ο Λιαντίνης πρέπει να ανήκει σε όλους.

Η είδηση αυτή έρχεται να βάλει τέλος σε διάφορες Κασσάνδρες που προκαταβολικά έσπευσαν να εικάσουν τα συναισθήματα της οικογένειας του Δημήτρη Λιαντίνη μετά την οριστική απόφαση των δικαστηρίων σχετικά με το θέμα του ονόματος liantinis ως domain και ποιος δικαιούται να το χρησιμοποιεί.

Από κει και πέρα εμείς ως Homa Educandus έχουμε κιόλας εκφράσει τη χαρά μας και την ικανοποίησή μας για το όλο θέμα. Για τους λόγους που γνωρίζουν οι αναγνώστες μας και κυρίως γιατί η κατάληξη αυτή αποτελεί δικαίωση μιας μακροχρόνιας προσπάθειάς μας να διορθωθούν τα κακώς κείμενα που τόσο ζημίωσαν και την εικόνα του Δημήτρη Λιαντίνη και τη διάδοση του έργου του.

Αφήνουμε σε άλλους συναισθήματα πικρόχολα και εμπάθειας. Το δικό μας μέλημα είναι αποκλειστικά και μόνο ο Λιαντίνης και η κατά το δυνατόν αξιοπρεπέστερη παρουσία του χώρου του στο διαδίκτυο. Με γνώμονα να διευκολυνθούν στη μελέτη τους όσοι ενδιαφέρονται για τη φιλοσοφία του αλλά και να γίνει ευρύτερα γνωστό το συγγραφικό του έργο.

2 σχόλια:

  1. Με το καλό!

    Να είσθε όλοι γεροί, δυνατοί και καρποφόροι και κατά το νέος έτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε τις καλές ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας