ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΕΣ

http://kapetanisses.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html

Εδώ και λίγες ώρες ζούμε έναν εφιάλτη που η λογική μας δε χωρά. Από τις 6 το απόγευμα αναγγέλθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ! Και μάλιστα απόψε τα μεσάνυχτα!

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: http://paideia.forumotion.com/t1920-topic

Κι αν όλος ο ελληνικός λαός κλαίει και σπαράζει, οι ναυτικοί σπαράζουν περισσότερο. Γιατί η ΕΡΤ ήταν Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στους μακρινούς ωκεανούς που ταξίδευαν ή και ταξιδεύουν ακόμη.

Μεταφέρω σχόλιο από την ομάδα μας στο face book, από παλιά συναδέλφισσα:

ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΠΑΛΙΑ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ,ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ .

Η καπτα - Νίκη εκφράζει τα συναισθήματα όλων όσων κάποτε βρεθήκαμε στα καράβια. Η ΕΡΤ για μας ήταν η ίδια η πατρίδα μας. Απόψε σωπαίνει η φωνή της πατρίδας!

Και όσοι Έλληνες, και ναυτικοί, ακούμε τούτη τη νύχτα ζωντανά τη φωνή της Ελλάδας:

http://www.greektvradio.com/p/radiolinks/10/era-5-h-foni-tis-elladas-live.html

Και να θυμίσω ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι το δεύτερο στα χρονικά της δημιουργίας της. Η πρώτη ήταν το 1941 όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα. Εκείνη τη μέρα, ακούγοντας τη φριχτή είδηση, μια σπουδαία Ελληνίδα, η Πηνελόπη Δέλτα, πήρε φαρμάκι και έβαλε τέλος στη ζωή της. Δεν το άντεξε. Και είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω στον τάφο της γράφτηκε η λέξη ΣΙΩΠΗ....

Ποιος να το έλεγε όμως στη Δέλτα ότι άνθρωπος από τη δική της γενιά θα έβαζε υπογραφή για να κλείσει η ΕΡΤ για δεύτερη φορά; Δίνοντας γην και ύδωρ στους ξένους δανειστές...

Πώς, πώς να το αντέξεις αυτό το έγκλημα;

Ζήσαμε πολλά από τη μέρα που την πατρίδα μας την τσάκισε το μνημόνιο. Αυτό όμως που συμβαίνει σήμερα, απόψε, ξεπερνά σε φρίκη όλα τα άλλα!

Κι επειδή πλήττει βάρβαρα και τους Έλληνες ναυτικούς λέμε ΟΧΙ στο κλείσιμο της ΕΡΤ με όλη τη δύναμη της φωνής μας! Λέμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!

____________________

Ώρα 23.30 - 11/6/2013 ΣΙΓΗΣΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!!!!!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας