ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 6μμ ΟΜΟΝΟΙΑ για τη δολοφονία του 15χρονου


Ανδρέας - Αλέξης Γρηγορόπουλος. Οι φίλοι του τον φώναζαν Γκρέγκορι. Τώρα όσο και αν τον φωνάζουν εκείνος δεν ακούει τίποτε. Το τελευταίο που άκουσε ήταν η σφαίρα που του έκοψε το νήμα της δεκαπεντάχρονης μόλις ζωής του.

Δολοφονήθηκε ψυχρά από εκείνους που όφειλαν να τον προστατεύουν. Εκείνους που έχουν δώσει όρκο να υπηρετούν το νόμο και την τάξη. Κάπου στα Εξάρχεια...

Τώρα όλοι διαμαρτύρονται για το έγκλημα. Ο πρόεδρος, ο πρόεδρος, ο πρόεδρος, ο πρόεδρος, ο πρόεδρος... αμέτρητοι πρόεδροι στέλνουν συλλυπητήρια στους χαροκαμένους γονείς. Η τιμωρία λένε θα είναι αμείλικτη. Δε πα να είναι; Αυτό το παιδί ποτέ ξανά δε θα γυρίσει πίσω στους γονείς του. Όσο σκληρά και αν τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Αύριο απεργούν οι δάσκαλοι:

Απεργούν αύριο Τρίτη οι δάσκαλοι, διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονία ενός παιδιού

Κι απεργούν και διαμαρτύρονται χιλιάδες... Όλη η χώρα είναι ανάστατη. Μα τον Αλέξη κανείς δεν μπορεί να τον φέρει πίσω. Μόνο να απαιτήσουμε και να επιβάλουμε άλλο παιδί τέτοια μαύρη τύχη να μην έχει ξανά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ -ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ




Οι οργανώσεις Αθήνας, Πειραιά, Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Δευτέρα στις 6:00 το απόγευμα στην Ομόνοια. Να καταδικάσουμε τη δολοφονία του 15χρονου από αστυνομικό στα Εξάρχεια. Να καταγγείλουμε τις ευθύνες της κυβέρνησης και την κρατική καταστολή.

Το ΚΚΕ απευθύνεται στις μαζικές οργανώσεις των εργαζομένων και της νεολαίας και καλεί να οργανώσουν και τις δικές τους μαζικές εκδηλώσεις. Ο πραγματικός στόχος του κρατικού αυταρχισμού και της καταστολής είναι το εργατικό και λαϊκό κίνημα.




ΑΘΗΝΑ 7/12/2008


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας