Μετά τη Μύκονο, μακελειό και στη Σαντορίνη!

Έλεος πια! Ενώ η χώρα όλη είναι αναστατωμένη από το έγκλημα στη Μύκονο, μακελειό είχαμε πριν λίγο και στη Σαντορίνη.

Η περιγραφή από την τηλεόραση μοιάζει να αφορά ταινία τρόμου και όχι την Ελλάδα που νομίζαμε ότι ζούμε εμείς...

Κάποιον λέει τον έπιασε αμόκ...

- Αλβανός; ρωτάει η δημοσιογράφος....

- Όχι, Έλληνας, έρχεται η απάντηση σαν χαστούκι...

Κι αφού τον έπιασε αμόκ, πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε το κεφάλι της συντρόφου του. Μετά το πήρε και γύρναγε στην πλατεία του χωριού.

Φυσικά και δεν κάνουμε τέτοια μακάβρια πλάκα, χρειάστηκε μάλιστα να ακούσουμε την είδηση σε δύο κανάλια για να την πιστέψουμε και να καταλάβουμε τι έλεγαν... Ούτε στον εμφύλιο δεν είχαμε τέτοια φρίκη που αδυνατεί το μυαλό να χωρέσει.

Το περιστατικό όμως είχε και συνέχεια. Στον τόπο έσπευσαν δύο περιπολικά και ένας αστυνομικός προκειμένου να ακινητοποιήσει το δράστη αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει. Αυτός προσποιήθηκε το νεκρό και μόλις πήγαν κοντά του τους όρμησε. Κατάφερε να τραυματίσει τον αστυνομικό και μάλιστα να αρπάξει το ένα από τα δύο περιπολικά.

Ούτε και εδώ τελείωσε το πρωτοφανές μακελειό. Ο δράστης οδηγώντας το τζιπ της αστυνομίας και για λόγους που δεν καταλάβαμε τραυμάτισε σοβαρά δύο κοπέλες που αναφέρθηκε ότι ήταν και γιατρίνες. Δεν ξέρουμε αν η επαγγελματική τους ιδιότητα είχε σχέση ή οτιδήποτε άλλο. Μόνο πως είναι πολυτραυματίες και έχουν κατάγματα και χρήζουν άμεσης ανάγκης μεταφοράς σε νοσοκομείο. Έχουν ειδοποιήσει και το ΕΚΑΒ όπως είπαν αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει.

Στο μεταξύ ο δράστης είναι κι αυτός με πέντε σφαίρες αλλά ζωντανός. Όπως τραυματίας είναι και ένας αστυνομικός όχι όμως σοβαρά.

Αυτό που μας έκανε άθλια εντύπωση ήταν ο αγώνας εκείνου που μετέδιδε τα φοβερά γεγονότα από τη Σαντορίνη που προσπαθούσε να καθησυχάσει ότι υπάρχει ασφάλεια στο νησί και μη δυσφημιστεί το νησί... Τι λέτε ωρέ; Ποια ασφάλεια; Αυτά δε γίνονται ούτε σε χώρες του τρίτου κόσμου. Επιτέλους οι αρχές να πάρουν μέτρα. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε. Δεν μπορεί η χώρα μας να εμφανίζεται με τέτοια εικόνα!

2 σχόλια:

  1. Το έγκλημα έγινε στο χωριό Βουρβούλος της Σαντορίνης. Οι γιατρίνες τραυματίστηκαν όταν ο δράστης έπεσα πάνω στο μοτοποδήλατο που οδηγούσαν και στην προσπάθειά του να διαφύγει, άρα δεν είχαν καμία σχέση με το πρωτοφανές έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κοπέλα που πλήρωσε τη μανία του στυγερού δολοφόνου, ήταν δυστυχώς συνάδελφος δασκάλα. Εργαζόταν όπως αναφέρουν στο Ακρωτήρι και καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη.

    Ο δράστης φέρεται ως καταγόμενος από την Αλεξανδρούπολη και εργαζόταν κι αυτός στη Σαντορίνη ως μάγειρας.

    Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με C 130 στην Αθήνα, στο ΚΑΤ.

    περισσότερες πληροφορίες:
    http://www.e-tipos.com/newsitem?id=46777

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας