Δεν είχε μυαλό η Έλενα...


Ανάμεσα στη λαίλαπα των ανακοινώσεων για τον ξαφνικό θάνατο της Έλενας Ναθαναήλ, βρήκα και το εξής:

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος είχε περιγράψει την πρώτη της επαφή με τον Φίνο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Την πήγα στο Φίνο να υπογράψει συμβόλαιο. Η Ελενα είχε ένα από τα ωραιότερα κεφάλια που είχα δει ποτέ, κι αν στο εσωτερικό του διέθετε το μυαλό της Αλίκης Βουγιουκλάκη θα εξελισσόταν σε διεθνούς φήμης ηθοποιό.

Οταν την πρωτοείδε η Βουγιουκλάκη, σε κρουαζιέρα του περιοδικού “ΠΡΩΤΟ”, δήλωσε στον Φίνο: “Φίφη μου, ή τη βγάζεις στην ξηρά ή πέφτω στη θάλασσα”. Κι ο μεγαλοπαραγωγός τής είπε: “Αν ξέρεις κολύμπι, πέσε!”».

ΠΗΓΗ: Ε-ΤΥΠΟΣ


Μάλιστα.... Και το είπε αυτό ο μίστερ Λυμπερόπουλος... Πως η Ναθαναήλ δεν είχε μυαλό... Αλλιώς θα γινόταν ένα ακόμη αστέρι στο διεθνές σταρ σύστεμ.

Τι κρίμα κ. Λυμπερόπουλε... Σας απογοήτευσε πολύ ε;

Φανταστείτε τι ευκαιρίες χάθηκαν... Για αναμνηστικές φωτογραφίες με τη σταρ... Για πάρε και για δώσε με όλα αυτά τα κυκλώματα... Και γιατί όχι και για μια βιογραφία!!!

Πραγματικά... δεν είχε καθόλου μυαλό αυτό το κορίτσι...

Αντί για το τζετ σετ προτίμησε ... Ας αφήσουμε την ίδια να μας πει τι:

«Μπήκα τυχαία σε αυτό το σύστημα, αλλά δεν έμεινα. Ενιωθα καλύτερα με τα ζώα μου και τον κήπο μου και γι’ αυτό απομονώθηκα στη φάρμα μου»

ΠΗΓΗ MADATA.GR

Στη φάρμα και στο αμπέλι της... Φτιάχνοντας το "άγιο ρεμέντιο" του Διονύσου. Ζώντας έναν έρωτα που τόλμησε να μην τον οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Να μην τον βάλει στα κλισέ της κοινωνίας μας. Απλά να τον γεμίσει λάμψη και φως:

"Ο Τάσος Μητρόπουλος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της αγαπημένης του. Η «δόξα» των ελληνικών γηπέδων αποτελεί το μεγάλο έρωτα της ηθοποιού, αφού οι δυο τους έχουν «γράψει» ένα από τα μακροβιότερα love story της Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής δεν εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά, όπως συνηθίζει, γεγονός που παραξένεψε τους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι η σύντροφός του περνά δύσκολες ώρες. «Είμαι τυχερός που γνώρισα έναν σπάνιο άνθρωπο και χαρακτήρα, την Ελενα Ναθαναήλ. Αυτή είναι το φως μου, σε αυτήν οφείλω τη ζωή μου, ό,τι έκανα μέχρι σήμερα», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Μητρόπουλος. Κι εκείνη, όμως, ήταν πάντα στο πλάι του."

ΠΗΓΗ MADATA.GR (22 Φεβρουαρίου 2008 - την περίοδο που η Έλενα έδινε τη μεγάλη μάχη...)

Και αντί για τα μπουζούκια και τις λαμπερές δεξιώσεις... τα φλας και τα τηλεοπτικά πλατό... εκείνη επέλεγε να τριγυρίζει:

"Λίγοι γνωρίζουν ότι απομονωμένη στη φάρμα της η ηθοποιός περνούσε αρκετές ώρες με ανθρώπους της περιοχής και διασκέδαζε με δραστηριότητες που δεν θα περίμενε κανείς, όπως με την καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων. Εμείς μάθαμε στοιχεία από έναν κάτοικο και προσωπικό φίλο της, με τον οποίο πήγαιναν για ψάρεμα, κάτι που της αρέσει πάρα πολύ."

ΠΗΓΗ MADATA.GR (Μόλις μια μέρα πριν η Έλενα πει το τελικό αντίο...)

Ναι, δεν είχε καθόλου μυαλό αυτό το κορίτσι...

Κατάφερε να ξεφύγει από το σύστημα. Να το φτύσει και να τραβήξει το δικό της δρόμο.

Ορφανά τα μικρόφωνα... Αραχνιασμένες οι κάμερες... Ερημία και μοναξιά στα παράθυρα των τελεβίζιων... Πόσες θεαματικότητες χαμένες... Και πρωτοσέλιδα που ποτέ δεν έγιναν... Ούτε καν ένα σκάνδαλο να χτυπήσουν κόκκινο τα μηχανάκια της agb... Α, δεν είχε καθόλου μυαλό αυτό το κορίτσι. Καθόλου δε σκέφτηκε όλους αυτούς τους κηφήνες που καρτερούσαν να ζήσουν από τη δική της δόξα...

___________

  • Το καλύτερο δημοσίευμα που διαβάσαμε για την Έλενα Ναθαναήλ ήταν αυτό που έγραψε ο Homo Ludens Ουδεμία σχέση με τις απόψεις του κυρίου Λυμπερόπουλου... Αυτό σας λέμε μόνο...

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Αλλά το σχόλιό μου δεν ήταν το καλλίτερο. Ίσα ίσα που ήταν αμήχανο μπροστά στην απώλεια της Έλενας Ναθαναήλ. Ίσως σας άρεσε γιατί ήταν απλά ειλικρινές. Η Ναθαναήλ δεν ήταν κάποια σπουδαία ηθοποιός. Ήταν όμως η προσωποποίηση μιας ολόκληρης εποχής που θα μπορούσε να είναι η πιο όμορφη εποχή, αλλά ατύχησε να πέσει πάνω στους συνταγματάρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας