Γιάννη, σε ευχαριστούμε!

Γιάννης Αμανατίδης





Απίστευτη νίκη της Εθνικής! Μετά από μισό αιώνα κατάφεραν να νικήσουν την Τουρκία μέσα στην έδρα της, στο στάδιο «Αλί Σαμί Γεν»!

Όταν χτες ο Ρεχάγκελ δήλωνε πως ζητά την πρόκριση, γελάγαμε. Ευτυχώς που μας ανάγκασε να παραδεχθούμε ότι κάναμε λάθος.

Το γκολ από τον Αμανατίδη. Τον άτυχο των τελευταίων παιχνιδιών και που είχε γίνει αντικείμενο πειραγμάτων για την αστοχία του. Κι εκείνος στωικά απαντούσε πως θα το βάλει το γκολ στο επόμενο παιχνίδι. Και διάλεξε το κατάλληλο παιχνίδι για να μείνει το όνομά του στην ιστορία. Γιάννη, σε ευχαριστούμε!

Απίστευτη και η στάση των Τούρκων φιλάθλων που μας έδωσαν μάθημα αθλητικού πνεύματος και πολιτισμού.


Πάντως για μια ακόμη φορά έλαμψε και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Αυτό το μαγικό άθλημα της στρογγυλής θεάς που μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει το αδύνατο. Μα να τους κερδίσουμε μέσα στο σπίτι τους όταν εδώ είχαμε φάει την τεσσάρα; Και το σημαντικό είναι πως σφραγίστηκε παράλληλα η πρόκριση της ομάδας μας για τους τελικούς του Euro 2008. Άντε παλικάρια, για λίγο μας κάνατε να ξεχάσουμε όλα τα μαύρα...

3 σχόλια:

  1. Το γκολ το χρωστούσε και η ιστορία στον Αμανατίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι...Ε και;Τι θα αλλαξει με αυτο και εχει καυλωσει η μιση blogoσφαιρα;;;Εγω ξανα στη δουλεια μου θα παω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο η μισή; Δεν πάμε καθόλου καλά!

    Φίλε Πρέζα, στη δουλειά θα πάω κι εγώ αλλά όσο σκέφτομαι τα λαμπερά πρόσωπα των παιδιών που θα πανηγυρίζουν για την Ελλάδα που νίκησε, νιώθω διπλή χαρά (εσύ πες το και όπως αλλιώς θες - έτσι κι αλλιώς εννοούμε το ίδιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας