Αναμνήσεις από Αστυπάλαια

Αρχίζει κιόλας το παιγνίδι των αναμνήσεων... Αφιέρωμα πρώτο στα δωμάτια της κυρίας Ειρήνης που μας φιλοξένησε όλο αυτό τον καιρό:




Λιβάδι. Ένα λεπτό από τη θάλασσα. Και με ένα φοβερό κιόσκι για ατελείωτες ώρες αγώνων τάβλι. Αχχχχχχχχχχ. Υπομονή δέκα μήνες. Διότι δεν την ξαναπατάμε να πάμε Αύγουστο. Με όλα τα στίφη των "βαρβάρων". Ο καλύτερος μήνας της Αστυπαλιάς είναι ο Ιούνιος και του χρόνου λέμε να το δοκιμάσουμε στην πράξη!!!



Φυσικά πάντα στην κυρία Ειρήνη. Τη γλυκιά μας κυρία Ειρήνη. Που αν την αφήναμε δε θα μας έπαιρνε καθόλου λεφτά!!! Γιατί οι Αστυπαλίτες έχουν κρατήσει ζωντανό μέσα τους τον ξένιο Δία και όταν πρέπει να τους πληρώσεις... ντρέπονται!!! Και στα δωμάτια και στα ταβερνάκια και στα μπαράκια... Πού να δείτε τσακωμούς τρικούβερτους με την κόρη της κυρίας Ειρήνης, το Ρουλάκι... που δε δεχόταν με τίποτα να πληρώσουμε τα ποτά μας στο Πανόραμα!


Και να πεις ότι τους περισσεύουν λεφτά; Να πεις ότι η τουριστική περίοδος αφήνει πλούσια κέρδη για το νησί; Να μην το πεις. Μόνο αυτό δε συμβαίνει. Απλώς... περισσεύει ευγένεια και η ανθρωπιά. Σ' αυτά τουλάχιστον το νησί είναι πάμπλουτο.

Τέρμαααααααααα. Πάμε για μπάνιο!!! Η συνέχεια από Αθήνα.

4 σχόλια:

  1. Αστυπάλαια ε; Χμμμ για να μπει στο πρόγραμμα ;)
    Καλώς ήρθατε και καλό φθινόπωρο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σας βρήκαμε.

    Την Αστυπάλαια να τη βάλεις στο πρόγραμμα. Όχι τον Αύγουστο όμως. Το λέμε και αμαρτία δεν έχουμε. Ακόμη κι εμείς που τη λατρεύουμε, αγανακτήσαμε πολλές φορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς η δουλειά μου, μόνο Αύγουστο μου επιτρέπει διακοπές :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κακό είναι που ξεχάσαμε τι λέγαμε πέρυσι και πάλι Αύγουστο πήγαμε και φέτος. Τα συμπεράσματα ίδια και χειρότερα. Πολύς κόσμος, κακή εξυπηρέτηση... Ειδικά δυσαρεστηθήκαμε σε ταβέρνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας