Το πλοίο θα σαλπάρει...

Κι αφού θα σαλπάρει αποφασίσαμε να κάνουμε φωτοαφιέρωμα στα καράβια που θα ταξιδέψουμε.



Μπλου Σταρ Νάξος: Πειραιάς Αστυπάλαια!!!








Μπλου Σταρ Πάρος: Αστυπάλαια - Νάξος



Δεν ξέρω αν είναι η ώρα της δύσης ή της ανατολής... Πάντως τέτοια σκηνή θα τη ζήσουμε. Μόνο που η πίκρα θα είναι αβάσταχτη γιατί θα αποχαιρετάμε την Αστυπαλιά...




Και ο Αίολος Κεντέρης... Από Νάξο για Πειραιά. Και βλέπω και κατάστρωμα. Κάτι είναι κι αυτό.




Η αναχώρηση του Αίολος Κεντέρης από τη Νάξο.
Βρήκαμε και την κατάλληλη φωτογραφία.






ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτογραφίες είναι από το site Εφοπλιστής Στη γκαλερί του μπορείτε να απολαύσετε αμέτρητες φωτογραφίες πλοίων.

- Τι είπατε; Το HOMA EDUCANDUS αν υπάρχει εκεί; Δεν έχετε παρά να το ψάξετε...

3 σχόλια:

  1. Συνηθισμένη από ταξίδια με καράβια τύπου Νταλιάνα, Ρομίλντα, Βιντσένζο Κορνάρο κ.ά. ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη το φετινό μου ταξίδι με το BS Naxos.
    Για το Αίολος Κεντέρης ΙΙ δεν μπορώ να πω το ίδιο, γιατί αυτό ΔΕΝ είναι καράβι. Είναι τραίνο, είναι αεροπλάνο, δεν ξέρω, αλλά καράβι ΔΕΝ είναι.
    Με έπιασε κλειστοφοβία εκεί μέσα και στο 45λέπτο "περίμενε" έξω από τον Πειραιά λόγω traffic κόντεψα να πάθω υστερία.
    Μα να μην μπορείς να βγεις κάπου έξω, να νιώσεις το αεράκι, να μη μπορείς να νιώσεις τη θάλασσα να σε πιτσιλίζει;
    Μπορεί να είναι τέλειο τεχνολογικά (δεν ξέρω εγώ απλή επιβάτισσα είμαι) να είναι άνετο, πεντακάθαρο αλλά όσο περνάει από το χέρι μου ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ξαναταξιδέψω με καράβια τέτοιου τύπου.

    Καλώς σας βρήκα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς όρισες... αν και μας έκανες την καρδιά "περιβόλι". Αυτά ακριβώς φοβόμουν κι εγώ και τώρα επιβεβαιώνεις τους φόβους μου. Για το ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ μιλώ. Αυτού του τύπου τα καράβια είναι για όσους απεγχάνονται τη θάλασσα. Αν δεν υπάρχει κατάστρωμα, να βγεις, να σε φυσήξει ο αγέρας του πελάγους, να βαφτιστείς με νερό θαλασσινό... αχ, αυτή η κυματόσκονη!!! είναι όλα τα λεφτά. Πίκρα μεγάλη, αλλά μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου... Οπότε ας το πάρουμε απόφαση. Θα περάσει κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς κορίτσια. Βαράτε όλες μαζί. Μα τι να κάνω πια για να διορθώσω το λάθος; Ήμαρτον, το παραδέχομαι. Αλλά άνθρωπος σημαίνει... Δέξου τουλάχιστον, φιλτάτη Δανάη, πως στις διακοπές θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να κυλήσουν όλα τέλεια. Υπόσχομαι μεταξύ άλλων κάθε πρωί να σου φέρνω ζεστό κρουασάν. Να κουβαλάω στην παραλία τα άπειρα μπαγκάζια που ετοιμάζεις. Να μη σε καταβρέχω την ώρα που ψήνεσαι στον ήλιο. Και να ψαρεύω για το χατίρι σου τα καλύτερα ψαράκια του νησιού. (Ουφ... μόνο που τα είπα, κουράστηκα.) Και συγχύστηκα!!! Α, μα πια. Πέντε ώρες ταξίδι είναι. Δεν είναι το τέλος του κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας